Logo By Niki Photography

Zwangerschapssessie

Pictue 01

Een zwangerschapssessie wordt bij voorkeur gedaan rond 32 – 36 weken zwangerschap, wanneer je straalt, je jezelf nog goed voelt en uw buikje al mooi zichtbaar is. Een afspraak maken doen we best enkele maanden op voorhand. Zwangerschapssessie is bij voorkeur in de namiddag tussen 15 á 16 uur (elke afspraak is individueel dus ook andere tijdstippen zijn mogelijk).

Inbegrepen zijn foto’s in verschillende set-ups en poses, foto’s met de papa of met de grote broer of zus, het gebruikt van verschillende achtergronden, props en zwangerschapsjurk. Er is de mogelijkheid om professionele make-up voor de mama te voorzien (+€30) om u goed en zelfzeker te voelen, in deze mooie periode van uw leven, om mee te poseren voor de foto’s.

Je mag verschillende kledingstukken meebrengen (hoe meer, hoe beter) en een mooie witte en zwarte BH en onderbroek, dan kunnen we samen bespreken wat we bij elke set-up kunnen gebruiken.

U geniet van een persoonlijke aanpak waar er steeds rekening wordt gehouden met uw behoeften (pauzes voor eten, drinken, etc…), drankjes voor de klanten worden voorzien en er heerst steeds een gezellige sfeer in mijn thuisstudio te Wommelgem.

Pictue 02
Pictue 03

Foto’s worden geleverd 2 tot 6 weken na de sessie (dit hangt af van de drukte van het moment) via de post op uw adres. Na de fotoshoot ontvangt u een galerij van de 20-30 beste foto’s (met logo). Je mag zelf kiezen welke 10 foto’s u verkiest om te bewerken. Indien je nog extra foto’s zou willen, kan dat altijd (€10 per foto). Er is de mogelijkheid tot bijbestellen van canvas, fotoalbums of andere soorten van prints (alle voorbeelden zijn beschikbaar in de studio).