Logo By Niki Photography

Studiosessie

De studiofotosessie is een aanrader voor iedereen die mooie foto’s wil hebben van hun gezin, kinderen of baby’s. Het is tevens een ideale sessie voor de eerste verjaardagsfoto’s (taart is niet inbegrepen in de prijs en moet zelf voorzien worden).

Pictue 01
Pictue 02

Mijn thuisstudio biedt ruimte voor maximum 2 volwassenen en 2 kinderen. Baby’s zijn welkom vanaf 4 maanden. Het is een pluspunt als de baby reeds zelf kan zitten, maar nog niet kan kruipen.

Professionele make-up voor de mama kan voorzien worden (€30 extra).

Inbegrepen zijn foto’s in verschillende set-ups en poses, het gebruik van verschillende achtergronden, props, haarbandjes en keuze van kinderjurken in verschillende maten. Je mag zelf verschillende kledingstukken meebrengen, dan kunnen we samen bespreken wat we bij elke set-up kunnen gebruiken. Kleuren van kleren, achtergronden en set-ups worden bespreken voor onze afspraak om ons allebei zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden.

U geniet van een persoonlijke aanpak waar er steeds rekening wordt gehouden met uw behoeften (pauzes voor eten, drinken, etc…), drankjes voor de klanten worden voorzien en er heerst steeds een gezellige sfeer in mijn thuisstudio te Wommelgem.

Na de fotoshoot ontvangt u een galerij van de 20-30 beste foto’s (met logo). Je mag zelf kiezen welke 12 foto’s u verkiest om te bewerken. Indien je nog extra foto’s zou willen kan dat altijd (€10 extra per foto). Er is de mogelijkheid tot bijbestellen van canvas, fotoalbums of andere soorten van prints (alle voorbeelden zijn beschikbaar in de studio). Foto’s worden geleverd 2 tot 6 weken na de sessie (dit hangt af van de drukte van het moment) via de post op jouw adres.