Logo By Niki Photography

Newbornsessie

Newborn baby’s zijn het best om te fotograferen tussen 5 – 20 dagen oud (5-10 dagen is het ideale), omdat ze nog veel slapen, flexibel zijn om te poseren en ze ondervinden nog geen last om uit de kleren te gaan.

Pictue 01
Pictue 02

Elke newbornsessie gaat door in mijn thuisstudio te Wommelgem, verwarmd op de juiste temperatuur, zodat de baby zeker geen koud kan lijden.

In de fotosessie zijn de foto’s van de baby in verschillende set-ups, foto’s met ouders en met broer of zus inbegrepen. Er is de mogelijkheid om professionele make-up voor de mama te voorzien (+€30) om u goed en zelfzeker te voelen, in deze drukke periode van uw leven, om mee te poseren voor de foto’s.

Tevens inbegrepen in de prijs:

Een afspraak maken doen we het best enkele maanden voor de uitgerekende datum (zo ben je zeker van je plaats en als de bevalling vroeger of later zou plaatsvinden, kunnen wij onze afspraak aanpassen).

Een newbornsessie is altijd bij voorkeur in de voormiddag tussen 9 á 10 uur (maar kan ook later gedaan worden).

Er is de mogelijkheid tot bijbestellen van canvas, fotoalbums of andere soorten van prints (alle voorbeelden zijn beschikbaar in de studio).

Foto’s worden geleverd 2 tot 6 weken na de sessie (dit hangt af van de drukte van het moment) via de post op jouw adres.

Na de fotoshoot ontvangt u een galerij van de 20-30 beste foto’s (met logo). Je mag zelf kiezen welke foto’s u verkiest om te bewerken. Indien je nog extra foto’s zou willen dan degenen die zijn inbegrepen in jouw sessie, kan dat altijd (€10 per foto).