Logo By Niki Photography

Buitensessie

Pictue 01
Pictue 02

Een buitenfotosessie is voor iedereen die mooie, spontane foto’s in de natuur wil hebben van hun gezin, kinderen of heel de familie. Ik werk heel graag in het Fort van Wommelgem, Fort van Borsbeek en het Rivierenhof in Deurne, maar andere locaties zijn uiteraard ook mogelijk.

Voor deze sessie bespreken we via mail wat jullie visie en ideeën zijn om in samenspraak te bepalen welke soort foto’s jullie graag willen hebben. Bij een buitensessie denk ik vooral aan een kleine gezellige wandeling terwijl ik spontane foto’s van de kinderen maak. Vervolgens kunnen we op mooie locaties stoppen en foto’s maken in verschillende poses.

Na de fotoshoot ontvangt u een galerij van de 20-30 beste foto’s (met logo). Je mag zelf kiezen welke 12 foto’s u verkiest om te bewerken. Indien je nog extra foto’s zou willen kan dat altijd (€10 extra per foto). Er is de mogelijkheid tot bijbestellen van canvas, fotoalbums of andere soorten van prints (alle voorbeelden zijn beschikbaar in mijn thuisstudio). Foto’s worden geleverd 2 tot 6 weken na de sessie (dit hangt af van de drukte van het moment) via de post op jouw adres.